Pasulj u tiganju 😀

pasulj u Livenom tiganju

Jede vam se pasulj, nemate vremena za prvu vodu, zatim drugu vodu i kuvanje od tri sata, našli smo recept za pasulj za koje se nadamo da će vam se dopasti  😊❤️

Brzina pripreme odgovara situaciji: "Hoćuuu pasulj za menje od sat vremena" 😊 ❤️ 

Sastojci 3 osobe

1 glavica crnog luka
1 kom pečena crvena paprika
1 konzerva belog pasulja
oko 100ml soka od paradajza
po želji: beli luk, so, biber, vegeta po ukusu, 1-2 kašičice suve nane

Priprema

Dok se Liveni tiganj 🍳 zagreva:

Iseckati crni luk na polumesece
Iseckati pečenu crvenu papriku
 
Prodinstati na malo ulja crni luk.
Čim luk dobije zlatkastu boju dodati iseckanu crvenu pečenu papriku. 
Kratko prodinstati sve zajedno a zatim dodati pola količine soka od paradajza, dinstati još kratko.
Procediti pasulj iz konzerve, zatim ga istresti u tiganj, dodavati ostatak paradajz soka do željene gustine (procenite sami da li vam treba više ili manje, zavisi koju gustinu želite). 
Dodati začine po želji, ostaviti da se krčka do željene gustine, zatim skloniti sa šporeta. 
Predlog: Uz ovaj ručak kao prilog možete dodati pohovane tikvice 😋

1 komentar


  • Sanja

    Odličan recept 👌 😍


Objavljujemo sve vaše recepte ❤️

Sve vaše recepte/komentare/sugestije objavljujemo kroz 48h ❤️